Hjelp

Inneklima.com er din kunnskapsbank om innemiljøspørsmål, på internett. Siden er basert på spørsmål og svar samt fordypningsstoff som professor dr. med. Kjell Aas har samlet gjennom flere år gjennom prosjektet "åpen rådgivningstelefon" på Voksentoppen senter for barn med astma og allergi/Voksentoppen universitetsklinikk.

All informasjonen er samlet i dokumenter som igjen er kategorisert i følgende seksjoner:

Informasjonen du er ute etter kan du finne på flere ulike måter:

  • Du kan klikke deg inn på den mest relevante seksjonen og se om du finner en mappe/et dokument som svarer på ditt spørsmål.
  • Du kan gå inn på sideoversikt og sjekke om det er et dokument som virker relevant.
  • Du kan søke ved hjelp av www.inneklima.com's innebygde søkemotor. Du vil da ha valget mellom å gjøre et enkelt søk (på forsiden) eller et mer avansert søk (klikk på flere søkealternativer"). Det siste øker sjansen for å få et eksakt treff.
  • Er du inne i et dokument kan du benytte de innebygde lenkene. De vil enten føre deg direkte til et dokument eller til en oversikt over de dokumentene som har ditt aktuelle søkeord som nøkkelord.

Hvis du heller ikke nå har funnet det du er ute etter kan du sende et spørsmål til vår ekspert via spørsmål og svar-tjenesten øverst på siden.

Har du spørsmål eller kommentarer vedrørende siden og sidens oppbygning kan du kontakte vår webmaster.