DETTE FINNER DU PÅ INNEKLIMA.COM :
OM INNEMILJØ OG INNEKLIMA
EGEN BOLIG
SKOLER OG BARNEHAGER
YRKESBYGG
SYKDOM OG HELSEEFFEKTER
LUFTFORURENSNINGER
MÅLINGER OG ANALYSER
TILTAK
KONTAKT FOR INNEMILJØSPØRSMÅL
REGLER OG FORSKRIFTER
ØKONOMI
OM INNEKLIMA.COM

MILJØKJEMI OG VI

MILJØKJEMI og VI

Hva vi vet om samvirker mellom kjemi som vi puster inn, og kjemien inne i oss - og hva vi ikke vet!En samling digitale dokumenter.

Kjell Aas©

Start med innføringen i vår indre kjemi

Denne forsiden kan brukes som forside( Merk det du vil bruke og ta utskrift med ctrl P og ikke "utskriftsvennlig versjon")hvis du samler utskrifter av dokumentene ((anbefales).

Vær oppmerksom på at dette prosjektet vil kreve caet år å gjennomføre fra min side. Jeg ser på dette som en stafett i folkeopplysning, som yngre krefter må føre videre inn i fremtidens ukjente terreng.
Forskning vil i økende grad skaffe viten om mange av de kjemiske forbindelsene som vi omgir oss med, og hvordan de kan virke på forskjellige individer blant oss.
Samtidig vil nyere forskning også føre til produksjon av enda flere kjemiske forbindelser som kan bli en del av hverdagens eksponering for mange mennesker og øke risikoen for noen.
NB! Vanskelig stoff blir fremstilt på en forenklet men ikke fordreid måte. Det forsøkes gjort i håp om at leseren skal få brukbar innsikt og forståelse uten å måtte fordype seg i mer krevende detaljer.

Gå til Foreløpig innholdsfortegnelse.

Sist oppdatert 22.mai, 2013)
Kjell Aas©

Til toppen

Utskriftsvennlig versjon

DU ER HER :

ForsideE-bok Miljøkjemi og vi

 

AKTUELLE KATEGORIER :
egen bolig
skoler og barnehager
generelt om innemiljø og helse
yrkesbygg
sykdom og helseeffekter